Žene današnjeg doba

Žene današnjeg doba

Kako godine prolaze tako se i ljudi mijenjaju. Više nije kao nekada i žene su postale jednake muškarcima. U današnje vrijeme one sve više biraju karijeru umjesto ljubavi iako znaju da neće biti sretne sa svojim životom. Teško je znati zašto jer su stvari potpuno drugačije u današnje vrijeme.

Žene su postale izbirljive i žele savršenog partnera, žele bogatu karijeru, ali to zapravo nisu pravi odgovori. Na neki način, očekuju previše. Kada im ruže ne cvjetaju na ljubavnom planu tada se fokusiraju na posao i izgrade oklop koji odbija muškarce i teško im je sklopiti kvalitetnu i ozbiljnu vezu.

Malo koja žena ne želi zasnovati obitelj, ali nekima se to jednostavno ne događa. Njihova vjera postaje slabija i tako slabe i šanse za pronalaskom prave ljubavi. Njima je važno pronaći muškarca koji ih neće tjerati da biraju između karijere i ljubavi. Ne žele odbaciti sav trud koji su uložile.

No, neke žene jednostavno odaberu karijeru i uopće ne sanjaju o braku i obitelji. Uspješne su i zavodljive, mnogi ih muškarci žele, ali one smatraju kako su sretne i bez ljubavi. Vole svoju slobodu, imaju puno vremena i novac ne moraju dijeliti. Njima je važno imati prijatelje i obitelj stoga nikada nisu usamljene. Neki bi rekli da su za njezinu odluku krivi loši muškarci, ali to nužno ne mora biti razlog. Postoji tako puno žena koje vole samoću i ne treba im nitko.