Zašto neke djevojke žele opet biti sa bivšim?

Zašto neke djevojke žele opet biti sa bivšim?

Mnoge djevojke teško prihvaćaju prekide jer su uglavnom još uvijek zaljubljene u svog bivšeg – ili možda one tako misle.

Toliko pitanja im se vrti po glavi. Misle kako više neće pronaći ljubav, kako im je ovo zadnja veza jer će teško moći opet voljeti. Iskreno ćemo vam reći kako su to gluposti. Ukoliko ste prekinuli vezu tada se potrudite zaboraviti sve jer je to prošlost i tamo neka ostane.

U početku ćete biti usamljeni jer ste svoje slobodno vrijeme provodili sa dečkom, ali kako sada njega više nema vama postaje dosadno. To vrijeme treabte popuniti i zabaviti se drugim stvarima i ljudima koje ste možda i zapostavili dok ste bili u vezi. S vremenom ćete se opet vratiti razmišljanju o bivšem dečku jer ste shvatili kako ne želite biti sami, ali nikako da pronađete novu ljubav. Nemojte dopustiti da trenutak slabosti upravlja vašim životom.

Fokusirajte se na sebe i na ono što stvarno želite. Probajte biti sretni i dok ste sami jer ćete upravo tada točno znati što želite i donosit ćete razumne odluke, a o bivšem nećete ni razmišljati.

Postoje i neki parovi koji obnove svoju vezu, ali ne zbog gore navedenih razloga. Shvatili su kako se vole te znaju da ne žele biti jedan bez drugoga i tek kada se tako budete osjećali znati ćete kako se trebate vratiti svom bivšem. Dosada i usamljenost ne bi trebali biti razlozi jer ćete tada pogoršati svoj život i još više biti povrijeđeni kada shvatite da opet ne ide.