Zajedno do kraja života

Zajedno do kraja života

Stabilna ljubavna veza, koja stiže kao nagrada za cjeloživotni rad je prava ljubav. U ovom stadiju veza se nastavlja razvijati iz novih procesa, pokrenutih kako bi se udovoljilo prohtjevima borbe za moć. Partneri su naučili balansirati između bliskosti i odvojenosti, kako organizirati seksualni život, na obostrano zadovoljstvo, kako zajedno rješavati probleme s kojima se suočavaju, znaju kako razgovarati i slušati jedno drugo bez da se žestoko psovade. Naučili su kako se njih dvoje trebaju razumjeti i poštivati stavove onog drugog.

Shvatili su kako je to jedini način da njihova veza opstane dugi niz godina ili jednostavno zauvijek- Poslužili su se novim oblicima interakcije, kako bi više naučili jedno o drugom, posebice o ranama koje su zaradili u djetinjstvu i koje trebaju zacijeliti. Sada oboje znaju kako pružiti ljubav jedno drugom i kako je primiti.

Romansa i privlačnost, također pridonose ovom stadiju veze. Partneri su u stadiju prave ljubavi naučili ili se prisjetili kako vezu ispuniti darovima, komplimentima, poštovanjem, iznenađenjima i užicima. Ponovo su uveli romantiku. Vesele se međusobnom darivanju i milostivo primaju jedno od drugoga. Ponovo osjećaju privlačnost, a strasti u vezi nikada ne fali. Njihova ljubav je zaista čarobna i trajna.