Tarot karta Kraljica štapova – značenje

Tarot karta Kraljica štapova – značenje

Ova karta je darežljiva, hrabra, kreativna, predana, realistična, puna ljubavi, strpljiva, senzualna. Simbolizira snažne emocije i žensku moć. Savjetuje vam da slušate svoje emocije te da razum stavite za sada na stranu, trebate također biti u kontaktu sa svojom ženskom stranom.Više ćete se posvetiti domu i obitelji. Čekaju vas promjene i nove ideje.

Posao

U potrazi za poslom bi vam mogla pomoći ženska osoba tamnije puti i svjetlije kose. Slušajte unutarnji glas. Imati ćete ideje i biti ćete kreativni, drugi će biti zadovoljni time, ali će i pronaći uzor u vama.

Ljubav

Prošlo je vaše vrijeme gdje ste se osjećali ugodno u svojoj samoći. Pravo je vrijeme za ljubav, biti ćete privlačni suprotnom spolu. Ako ste u vezi, vaš odnos postati će još bolji.

Financije

Dobro stojite na financijskom planu, a on bi se mogao i poboljšati. Podijelite taj novac s bliskom osobom. Ipak, karta savjetuje da i štedite.

Zdravlje

Homeopatija i prirodni pripravci mogli bi vam pomoći kod vaših problema. Ova karta vezana je uz trudnoću, ako želite zatrudnjeti ova vam karta govori da će se to vjerojatno dogoditi. Ako ne želite zatrudnjeti onda vas upozorava da pripazite.

Duhovnost

Trebate slušati svoj glas, ako treba, povucite se u tišinu kako biste bolje čuli.

Karta okrenuta naopako

Čeka vas dosta stresa na poslu, vjerojatno više nego što ćete moći podnijeti. Dosta ste egoistični i sebični te vas karta na to upozorava. također vas upozorava na osobu koja vam se miješa u vaš ljubavni život. Popustite malo, mogli biste previše gušiti svoga partnera ili partnericu, ne morate se toliko brinuti. Ova karta simbolizira egoizam, manipulativnu ženu, dominantnu ženu, nelojalnost, rigidnost.