Svađe su dio veze

Svađe su dio veze

Kao što i sam naslov kaže – svađe su dio veze i ako poznajete barem jedan par koji se nikada nije posvađao tada znajte kako oni imaju jako puno problema. Zaista je teško uvijek se suzdržavati, to čak niti nije zdravo. Veza ne može funkcionirati ako se koji put ne posvađate oko sitnica. Možda mislite da ste jedini koji tako misle, ali vjerujte kako je to sasvim normalno.

Svatko tu i tamo jednostavno izgubi živce i počnete se raspravljati o nekakvoj gluposti koja nema nikakve veze sa vašim problemom. Svjesni ste svoje greške, ali to mu ne želite priznati stoga tražite načine kako njega optužiti za to. Možda vam je dan bio užasan i samo se želite iskaliti na nekome, a on je prvi naišao.

To nije ništa strašno. Malčice ćete se posvađati, ali ubrzo ćete riješiti svoj problem jer znate kako je ovo bila glupa svađa. Isto tako, svađe nastanu i kada kažete da nešto ne želite, a zapravo želite, međutim, vi mu to ne želite reći jer očekujete kako će on znati. Ili mu recite iskreno svoje želje ili mu dajte neke natuknice kako bi barem znao u kojem pravcu treba ići.

Veliki problem vam stvaraju i izlasci sa frendovima. On ima pravo na svoj život i ne može svaku minutu provoditi s vama. Nemojte odmah strahovati, to nije problem za dramatiziranje. Sasvim je normalno da on koji put poželi svoje društvo, bez vas, i da vi postanete ljubomorni. To bi se reklo da je zdrava ljubomora jer mu time pokazujete kako ga volite i želite da vrijeme provodi sa vama.