Select Page

Što mislite o vezi sa oženjenim muškarcima?

Što mislite o vezi sa oženjenim muškarcima?

Oženjeni muškarac je zapravo zabranjeno područje za sve žene osim jedne, ali mnoge žene ipak vole preskakati ogradu. One tvrde kako su svi dobri muškarci zauzeti i pravo zato žele zauzetog, a i upravo to ih čini još privlačnijima. Oženjeni frajer je zabranjeno voće, ali i isprobano. Puno više vrijedi upravo zato jer ga je neka druga žena već uočila ili ga ima.

Takve veze nisu uvijek lake. Ljubavnica mora prihvatiti da je on oženjen muškarac koliko god bio nezadovoljan, on ima ženu i obaveze koje ne može samo tako ostaviti i zaboraviti na njih. Ljubavnica će uvijek biti na drugom mjestu.

U takvim vezama uglavnom nastradaju ljubavnice koje su uvijek predmet tračanja. Njih će se uvijek okriviti za raspad braka, ali nitko neće barem dio krivnje svaliti na muškarca koji je također sudjelovao u svemu tome.

Ljubavnica će s vremenom očekivati nešto više, a kada shvati da je to nemoguće postat će razočarana i frustrirana. Pogotovo kada se ne može pohvaliti sa svojim muškarcem već se samo skrivaju.

Ljubavnice su uvijek na zadnjem mjestu i upravo zato budu frustrirane jer ne mogu provoditi najvažnije dane sa svojim muškarcima. Zakinute su jer žena uvijek mora biti na prvom mjestu.

Ta veza se uglavom temelji na varanju i ljubavnica se uvijek pita što on sada radi, koliko mu njegova žena znači, razmišlja li o razvodu. Najbolje je sve to prekinuti i naći slobodnog muškarca.

Što mu znači žena, spavaju li još uvijek i hoće li se razvesti ili ne? Većina oženjenih muškaraca se nikada ne razvede zbog ljubavnice stoga nemojte vjerovati njegovim riječima. Takvu vezu trebte prekinuti čim prije.