Sedmica mačeva

Sedmica mačeva

Sedmica mačeva simbolizira potrebu za kontrolom, prevaru, selidbu i zaobilaženje etičkih normi. Ako Vam se čini da Vas netko promatra iz prikrajka, to je vjerojatno tako i vjerujte svom instinktu. Budite na oprezu jer će svaka Vaša pogreška imati gledaoca.

Posao – Ako tražite posao dobro se raspitajte može li Vam netko od bivših zaposlenika dati informacije koje bi Vam mogle biti od koristi.

Ljubav – Pasivno agresivni način koji ste odabrali kao način suočavanja sa problemom samo pogoršava situaciju.

Financije – Pozajmica o kojoj razmišljate također nije dobra ideja. Iako sa novcem stojite solidno, pokušajte živjeti što skromnije jer ova karta označava period u kojem nemate baš racionalan odnos spram novca.

Zdravlje – Alternativnim pristupom moći ćete otkriti pravi uzrok poteškoća koje imate i sa kojima se već neko vrijeme borite.

Duhovnost – Pripazite na osobe iz Vaše okoline koje Vas nagovaraju na neki novi religijski pristup jer namjere nisu onakve kakvima se na prvi pogled čine.

Karta okrenuta naopako – Ako Vam je neka stvar nedavno bila otuđena, uskoro će Vam biti i vraćena. Karta Vam ukazuje na lijenost i pasivnost te Vas opominje da se othrvate tim manama.