Savjeti nakon vjenčanja

Savjeti nakon vjenčanja

Napokon ste se oženili i sada možete odahnuti jer vas više nitko neće ispitivati kada će doći taj poseban dan. E, varate se. Naravno da nije kraj mukama. Ove su možda i puno gore nego kada ste bili samo u vezi. Pripremite se za pitanja koja će vas sigurno naživcirati.

Brak je sklopljen i sada su na redu djeca. Ne samo roditelji već sva rodbina želi znati kada ćete početi razmišljati o djeci. Doslovno svaki puta kada vas vide pitat će jel ima novosti i u tom trenutku pogledati na vaš trbuh. A uz to će vam pričati i kako je vaš seksualni život jer brak to sve uništi.

Pričat će vam o tome kako ste mogli zadržati svoje prezime jer nigdje ne stoji da morate uzeti njegovo. Spominju vašeg bivšeg dečka za kojeg su mislili kako ćete se i udati, a to vam stvara noćne more jer o tome ne želite pričati pred mužem. Totalna neugodnost.

Napomenut će i kako mnogi brakovi danas završe prebzo te kako brak ubija ljubav. Dobro se pripremite jer biste mogli izluditi. Naučite ignorirati ljude koji vam samo loše pričaju jer oni očito nisu sretni pa i vama žele prenijeti taj osjećaj. Vaš brak je drugačiji, svaki brak je drugačiji i vi se trebate fokusirati samo na vas dvoje.