Sapunice mogu postati realnost

Sapunice mogu postati realnost

Ljubavni trokut je doista zeznuta stvar. Uglavnom se povezuje sa sapunicama jer je tamo uvijek jedna prekrasna žena predivne duše koju žele dva muškarca, ali ona voli samo jednog ili je tu prezgodan muškarac za kojim trče dvije djevojke i ne mogu prihvatiti da on voli samo jednu.

Pomalo smiješno kada to gledate, ali kada se nađete u takvoj situaciji ili budete svjedoci takve situacije shvatite kako je to pomalo nezgodna situacija koju je teško riješiti.

Vrlo često se muškarac nađe u trokutu sa dvije žene jer će se rijetko kada dva muškarca posvađati oko jedne žene. Logično kako na kraju jedna ostane slomljenog srca.

Društvene mreže su uglavnom krivci za sve to jer muškarci imaju puno prijatelja među kojima je i dosta prijateljica. On lajka slike i ubrzo mu se jedna cura javi. Tada se oni krenu dopisivati te se vrlo brzo nađu u tom paklenom trokutu.

Postoje i ljudi koji smatraju kako je moguće voljeti dvije osobe istovremeno. Žene imaju prisnije odnose sa muškarcima i upravo zato se teško odvajaju od njih te lako ulaze u trokute. Muškarcima su druge žene važne zbog seksa i kada završe vrate se natrag svojoj djevojci.