Prvi puta je uvijek najteže

Prvi puta je uvijek najteže

Prvi spoj samo što nije počeo, a vama je muka i samo što se ne srušite od nervoze. Svima je dobro poznata ta nervoza prije prvog spoja, toliko toga vas muči da ni sami ne znate od kuda krenuti. Kašnjenje, manjak tema za razgovor, neugodne situacije. to su oduvijek bili problemi koji izazivaju nervozu. Kako biste mogli uživati trebate što manje očekivati i razmišljati o tome.

Dakle, prvi spoj treba biti kratak i jednostavan, ali i zabavan. Morate ga oboje pamtiti kako biste imali želju vidjeti se opet. Nemojte pretjerivati u ničemu. Budite potpuno svoji i zajedno ga organizirajte ili dopustite jednoj osobi u svemu. Ovisi tko je koga zvao i kako ste se uopće dogovorili za spoj.

Uvijek trebate doći na vrijeme jer kašnjenjem iskazujete nepoštovanje. Kako biste izbjegli neugodnu tišinu, unaprijed smislite pitanja i teme o kojima biste mogli razgovarati. Sjetite se o čemu ste razgovarali na prijašnjim spojevima i pripremite teme kako ne bi došlo do neugodne tišine.

Prvi dojam je važan stoga morate biti interesantni i zabavni. Zaboravite na sramežljivost i za prvi spoj se maksimalno dotjerajte, zapravo nemojte pretjerivati. Izgledajte najbolje, ali ipak pazite da ne izgledate kao da ste se sredili za neku svečanost. Tako ćete se osjećati bolje u svojoj koži i vaše samopouzdanje će biti na vrhu.

Teme neka budu zajedničke, nemojte pričati previše o sebi i vrlo pažljivo slušajte drugu stranu. Izbjegavajte temu bivšeg. Zaboravite na mobitel jer partner zaslužuje svu vašu pažnju, stavite ga na vibraciju. Komplimenti su dobrodošli no pripazite da ne pretjerujte jer ćete onda zvučati neiskreno. Nemojte na temelju jednog detalja odmah stvoriti mišljenje.

Muškarci, budite džentlmeni. Otvorite joj vrata, pustite ju prvi, to je ono što će svaku osvojiti. Budite ljubazni i pristojni prema drugim osobama. Račun od prvog spoja pripada muškoj strani osim ako žena ne inzistira na podijeli troška. Zaboravite na seks, nije mu mjesto na prvom spoju. Dolazi u obzir samo ako ga oba partnera izuzetno žele.