Paž mačeva

Paž mačeva

Paž mačeva simbolizira rođenje ili početak životnog putovanja i podsjeća Vas da uživate u vlastitom životu, u svoj njegovoj punini. Paž je nesputan i neovisan mladić, može značiti dolazak važnih vijesti i ukazuje na potrebu za opažanjem okoline. Luta svijetom tražeći istinu i sklad. Energičan je, besmrtan i inteligentnan.

Posao – Nemojte gubiti kontrolu u sukobima sa kolegama i sve ćete uspjeti na kraju riješiti. Budite oprezni pri potpisivanju ugovora.

Ljubav – Zabava Vam je još uvijek na prvome mjestu. Ako ste u vezi obratite pažnju na to da ne gušite partnera, dajte u vremena i prostora da se razvija i diše.

Financije – Ako je riječ o ulaganju, svakako potražite savijet stručnjaka jer Vas Paž mačeva upozorava da je površinska slika mnogo bolja od stvarnog stanja stvari.

Zdravlje – Usporite malo, dobar san i meditacija učinit će čuda za Vaše fizičko zdravlje.

Duhovnost – Pokažite svima da ne odustajete lako baš od svega.

Karta okrenuta naopako – Upozorava Vas na činjenicu da zbog straha od nepoznatog propuštate mnoge prilike koje Vam se nude. Paž mačeva okrenut naopako upozorava Vas na oprez u svakom aspektu života – mala doza nepovjerljivosti je potrebna.