Ovo su znakovi pravih muljatora

Ovo su znakovi pravih muljatora

Uhvatili jednog zgodnog frajera, ali po njegovom ponašanju imate skužili ste kako je pravi muljator. Sviđa vam se i želie nešto pokušati, ali prije bi se voljeli uvjeriti koliko je on zapravo vjeran. Bilo bi super kada bi vam netko rekao kakva će budućnost biti, ali kako to nije moguće, probajte sa nekoliko metoda koje će vam pomoći razaznati u koju kategoriju spada vaš frajer.

Stoji pored vas, a krajičkom oka gleda stražnjice i dekoltee drugih žena. Vama se to čini sasvim normalno te nastavljate dalje, ali ako je on sa vama tada zapravo ne bi trebao gledati ni jednu drugu već bi njegove oči trebale biti uperene upravo u vas. Na fejsu prečesto lajka fotke bivše cure i to oskudno odjevene, komentira te slike i na taj način zapravo flerta s njima. Počinjete opako sumnjati kako njemu nije stalo do vaše buduće veze. Vjerojatno i nije.

Odlučio je posjetiti bivšu curu da provjeri. Ostalis u prijatelji pa se znaju tu i tamo družiti. Da, moguće je da su stvarno prijatelji, ali budimo realni. U kasne noćne sate on nju posjećuje u njezinoj kući gdje je vjerojatno sama, a vama je on od početka bio sumnjiv. Već su oni bili i na kavi, a vama o tome nije ni rekao. E pa vrijeme je za ozbiljan razgovor o njegovom ponašanju. Ukoliko dođe do toga da vam krene lagati i izmišljati gdje je bio, oprostite se s njim i zalupite mu vratima.