Ove stvari njega ne brinu

Ove stvari njega ne brinu

Muškarci se ne zamaraju nevažim stvarima poput većina žena. Ženske stvari, tretmane, mušice oko izgleda ne diraju muškarce koliko one to misle. Oni će rijetko kada primijetiti nešto na vama što vam se ne sviđa. Previše se zamarate tim glupostima jer oni ne očekuju od vas da budete savršeni.

Jako velika većina muškarca smatra kako im nije važno je li djevojka depilirala svoje noge ili nije i je li slučajno izostavila jedan dio, naravno ako se to ne događa prečesto. Oni ne kuže ni vaše umjetne trepavice. Prvo, nije im jasno kako vam to ne smeta, a većina ih neće ni primijetiti, osim ako vam slučajno ne padnu. Dakle, trepavice nemojte niti stavljati jer ih to zapravo odbija. Znaju kako nisu prirodne i kasnije kada vas vide bez njih bit ćete potpuno čudni.

Što se tiče prvog spoja, važno je srediti se barem malo za prvi dojam. Ipak je najvažniji, ali isto tako ovisi gdje idete za prvi spoj. Ukoliko je to samo kino ili tek obična šetnja tada je sasvim normalno da nećete obući haljinu i štikle. Dakle, ovisi kamo idete.

Dugo spremanje je sigurno naživciralo svakog muškarca, ali njima zapravo nije bitno koliko dugo se spremate dokle god njih u međuvremenu ne gnjavite i ne tjerate ga da čeka satima. Radije se krenite spremat tri, četiri sata prije spoja kako biste bili spremni na vrijeme. Neće vas sigurno čudno gledati ako mu kažete koliko ste vremena potrošili. Njemu je samo važno da on nije čekao i da ste vi spremni kada on dođe po vas.