Otvorene veze – da ili ne?

Otvorene veze - da ili ne?

Otvorene veze mnogima su nezamislive, ali neke osobe smatraju kako je teško biti cijeli život samo s jednom osobom. Dakle, te osobe će biti intimne sa više osoba dok su u vezi jedno s drugim. Drugima će to biti kontroverzno dok će tim ljudima biti sasvim prirodna stvar.

Ukoliko biste voljeli isprobati takvu vrstu veze sa svojim partnerom tada mu to morate iskreno reći kako biste vidjeli slažete li se oboje. O takvim temama se treba ozbiljno porazgovarati. Naravno, moguće je kako vaša veza nije kao prije i da trenutno tako mislite jer želite nešto promijeniti. Preispitajte svoju trenutnu vezu kako biste znali što dalje.

Otvorene veze zahtjevaju određena pravila koja oboje trebate poštivati. Dakle, seks sa zajedničkim prijateljima nikako ne dolazi u obzir, a vaš odnos sa tom drugom osobom ne smije utjecati na vezu između vas dvoje. Ako želite zadržati za sebe s kim se viđate i vaš partner isto tako tada o tome nemojte razgovarati jer sumnjamo kako međusobno želite raspravljati o drugim osobama.

U tu vezu ulazite svjesno i morate paziti da ne pokazujete ljubomoru koja uglavnom postane veliki problem u takvim vezama. Kada vam postane neugodno, obavezno zto recite partneru. Ukoliko on nastavi vezu, to se smatra kao prijevara.