Muškarci koje susrećete na zabavama

Muškarci koje susrećete na zabavama

Na svakom tulumu će vam uvijek prići barem jedan čudak kojeg se neće nikako moći riješiti. Naravno, među njima ćete upoznati i druge normalnije ljude, ali uvijek mora netko neugodan uletjeti.

Previše je to ljudi i logično kako vam neće svi pasati. Uvijek će biti netko tko će se samo žaliti na sve, non stop će komentirati kako je tulum dosadan, nema dovoljno cuge, glazba je dosadan i pretiha. Taman kada mislite da dolazi netko normalan, raspoloženje vam pada jer je on prirodno dosadan. Za njega nisu tulumi jer uglavnom sjedi i šuti. Radije bi se zabavljao doma gledajući televiziju ili igrajući igrice.

Kada pronađete frajera sa kojim možete sasvim normalno pričati i još se cijelu večer smijete, tada se nemojte ni slučajno udaljavati od njega kako ga ne bi netko drugi upecao. Ukoliko trebate otići do toaleta, recite mu neka vam donese nešto za pit, a vi se požurite. Na taj način će on imati zadatak dok vi popravite šminku.

Najviše se klonite muškarca koji žive samo za alkohol. Od samog početka su pijani, a čim su došli do vas počeli su bacati neugodne i neumjesne fore od kojih vam se povraća.