Morate ju učiniti sretnom

Morate ju učiniti sretnom

Ako želite imati sretnu vezu tada trebate svoju ženu učiniti sretnom svaki dan. Naravno, vaše pitanje je što točno njih čini sretnima? Nisu one toliko zahtjevne kako ste vjerojatno i pomislili. Mali znaci pažnje i male stvari im puno više znače od skupocjenog nakita ili bilo kakvog drugog rasipanja novaca stoga nećete trebati otvarati novčanik i trošiti na gluposti.

Žene vole svoje muškarce, a svoje slobodno vrijeme vole provoditi upravo s njima. Stalno se čujete i upravo zato se želite i vidjeti čim prije, pogotovo ona vas. Kada oboje radite, ne vidite se pola dana i logično je kako će vas se zaželjeti. To je prava zdrava ljubavna veza. Ona će biti sretna, a kada je ona sretna tada i vi blistate.

Današnje vrijeme je drugačije i žene nisu više kao iz prošlosti koje su se brinule o kućanstvu, djeci i mužu. Da ne bi bilo, one i dalje to rade, ali usto obavljaju i milijun drugih poslova. Njihovi rasporedi su prenatrpani te imaju osjećaj kao da to nitko ne vidi. One žele da ih se cijeni, žele znati isplati li se njihov trud ili ne. Muškarci, zahvalite ženi za sav njen trud i pokažite kako vi vidite što je sve spremna napraviti za voljene.

Odaberite jedan dan ili jedan sat svaki dan i posvetite ga samo sebi. Novac, djecu i posao pustite, govorite o sebi, svojim željama i snovima, izrazite svoje osjećaje i tako ćete imati kvalitetniju i zdraviju vezu i brak. Mušakrci, pokažite svojim ženama da ih volite, zagrlite ih, poljubite, nazovite i pitajte što rade ili samo poručite kako ih volite.