Kraljica diskova

Kraljica diskova

Kraljica diskova simbolizira žensku osobu iz Vašeg života, vjerojatno tamne kose. Predstavlja arhetip ženske moći; kreativna, strpljiva, predana, darežljiva, puna ljubavi, plodna i hrabra. Ova karta nam savjetuje da budemo u kontaktu s našom ženskom stranom, da slušamo intuiciju te da damo prednost emocijama. Vjerojatno ćete biti zaokupljeni poslom oko kuće ili stana, pripazite da ne uđete u prevelike dugove.

Posao – Karta Vam savjetuje da, ukoliko to možete, na posao donesete neku sitnicu iz vlastitog doma kako bi se osjećali ugodnije i bili još produktivniji.

Ljubav – Ako ste u vezi ona će postati dublja, nježnija i iskrenija. Sa partnerom ćete ponovno oživjeti staru strast.

Financije – Karta Vam savjetuje da dio onoga što imate podijelite s nekim tko je u nevolji. Nemojte štedjeti, priuštite si zadovoljstva koja dugo niste.

Zdravlje – Imate li zdravstvenih problema, pokušajte s prirodnim pripravcima i konzultirajte se sa alternativnom medicinom.

Duhovnost – Nemojte da Vas uznemire tuđe kritike i komentari, Vi sami znate što je najbolje za Vas.

Karta okrenuta naopako – Prema partneru se odnosite prezaštitnički, pripazite na to da mu date prostora jer ima osjećaj da ga “gušite”. Potreba za kontrolom i ljubomora izjeda i Vas, ne samo osobu sa kojom ste u vezi.