Kralj diskova

Kralj diskova

Kralj diskova je uspješan, samopouzdan, brz i autoritativan. Simbolizira tradiciju i konvencionalnost. Za razliku od Kraljice, karta Kralja poručuje da slijedi razdoblje u kojem je važno da razum nadvlada osjećaje. Ova karta može predstavljati i konkretnu osobu iz Vašeg života – tamnijeg, naočitog i vrlo muževnog muškarca.

Posao – Ako ste u fazi traženja posla pokušajte biti sam sebi nepristran promatrač, sami na sebi nađite razloge zbog kojih bi Vas vrijedilo zaposliti.

Ljubav – Ako ste u vezi odnos sa partnerom će Vam postati mnogo ljepši i otvoreniji, ali nemojte očekivati da Vam voljena osoba čita misli, nemojte biti lijeni reći ono što mislite.

Financije – Budite sigurni da u svakom trenutku znate koliko imate na što možete računati.

Zdravlje – Ako se zapitate koje su Vaše zdrave navike odgovor će biti taj da ih nema, pa se potrudite da na tom polju svakako nešto napravite.

Duhovnost – Nemojte se bojati dubokog proživljavanja i radosti i tuge.

Karta okrenuta naopako – Okrenuti Kralj ukazuje na situaciju u kojoj želite izbjeći odgovornost i pobjeći od situacije. Savjetuje Vam da postanete svjesni koliko ste postali usredotočeni na novac i dobitak. Obratite malo pažnju na ljude oko sebe i posvetite se obitelji.