Select Page

Karta Sunce

Karta Sunce

Sunce simbolizira nadu, izlječenje, oporavak, zabavu i uspjeh. Nagovještava da dolazi vrijeme kada se čuda dešavaju. Sve što ćete raditi, raditi ćete sa veseljem i lakoćom. Privlačiti ćete mnoge svojom pozitivnom energijom i toplinom.

Posao – Ova karta signalizira napredak na poslu i kada ga ne očekujete, ako tražite posao isto tako će Vam ponuda doći na sasvim neočekivanom mjestu u isto tako neočekivano vrijeme.

Ljubav – Slijedi Vam razdoblje u kojem ćete i Vi i Vaš partner imati veliku potrebu za vlastitom slobodom i vremenom, no to ne znači da nećete biti bliski. Nije vrijeme da budete ugroženi i nesigurni.

Financije – Ako očekujete neki priljev novca o kojem odlučuje treća osoba, budite sigurni da će ubrzo stići i to u Vašu korist.

Zdravlje – Vaše će zdravlje biti jednako kao i Vaše raspoloženje, dakle više nego dobro.

Duhovnost – U ovom ćete razdoblju spoznavati istine o sebi i vlastitoj okolini, bolje ćete razumijevati odnose koje imate sa drugim ljudima.

Karta okrenuta naopako – Simbolizira pesimizam, usamljenost, depresiju i tugu, odgađanja. Upozorava Vas da bi se mogli pojaviti problemi u braku ili sa djecom, ali ništa veći od onih koje otvorena komunikacija neće riješiti.