Karta Pravda

Karta Pravda

Pravda predstavlja viši sud, iskrenost, poštenje, zakon te traganje za istinom. Ova katra poručuje kako je na Vama izbor hoćete li slušati demona ili anđela u sebi. Upozorava na karmu; ono što činite danas kreira Vašu budućnost. Karta Pravde Vam savjetuje da budete iskreni prema sebi i prema drugima te da je vrijeme da budete objektivni i da zaključci koje donosite budu bazirani samo na činjenicama.

Ljubav – Ukoliko ste nesigurni u sadašnju vezu vjerojatno je da će svaki krenuti svojim putem te da će se veza okončati. Za samce dolazi vrijeme kada je izgledno da će naći ono što su tražili.

Financije – Kada se ova karta pojavi, u kontekstu novca ukazuje na neočekivani dobitak.

Posao – Pripazite na ravnotežu između poslovnog i privatnog života.

Duhovnost – Pravda Vas upozorava da je vrijeme da napravite čišćenje vlastitog moralnog inventara te da stvari moraju biti postavljene na pravo mjesto.

Karta okrenuta naopako – Okrenuta Karta pravde upozorava Vas na nadolazeću nepravdu koja će Vam itekako naštetiti. Budite posebno oprezni na radnom mjestu jer ćete biti izloženi lažnim optužbama, zlouporabi moći od strane nadređenih, moguće je da će netko od kolega protiv Vas pokrenuti parnicu.