Kako najlakše zaboraviti na prekid?

Kako najlakše zaboraviti na prekid?

Prekid veze je bio bolan i težak, plačete cijeli dan i želite ga natrag, ali s vremenom ćete shvatiti kako je prekid nešto najbolje u vašem životu. Imajte na umu da ćete morati patiti, to je dio oporavka, ali vaša snaga će rasti i shvatiti ćete kako postoji netko bolji za vas. Prvi korak je promijeniti pozadinu na mobitelu ukoliko ju je krasila njegova slika, stavite neku motivirajuću koja će vas voditi kroz teške dane.

Svim poznanicima javite kako više niste u vezi. Promijenite status na fejsu i pozovite najbolju frendicu kako bi bila uz vas. Izađite negdje sa prijateljima i usredotočite se na sebe i zabavu. Ukoliko vas je strah da ćete pasti u napast nazvati bivšeg, sastavite si poruke koje ćete poljepiti po kući. Napišite na papir sve ono što su vaši prijatelji loše rekli o njemu.

Promijenite okolinu i posjetite obitelj ili prijatelje koji su vam daleko. Ovo je trenutak da radite ono što volite, sve ono što niste mogli do ste bili u vezi. Posvetite sebi vrijeme. Nakon toga dolazi vrijeme da se riješite svega što vas podsjeća na njega. Ukoliko želite, sve stvari možete baciti, vratiti mu ili ih jednostavno pokloniti.

Djevojke uvijek odlaze u šoping kada im je teško stoga uzmite frendice za ruke i sjednite u auto. Vesela majica ili košulja, pidžama sa luckastim likovima. Odite u knjižaru ili knjižnicu te pronađite neko zanimljivo štivo koje će vam otvoriti oči prema novom životu.