Kako je tko ljubomoran?

Kako je tko ljubomoran?

je sasvim normalna stvar između muškaraca i žene, uvijek će biti pristuna u vezi jer tako pokazujete kako vam je stalo do druge osobe, no, ljubomora nije ista kod žena i muškaraca.

Ljubomora se razlikuje kod muškaraca i žena. Svakodnevni kontakt sa nekom drugom osobom ili sumnjivo ponašanje žene ili muškarca izaziva ljubomoru. Do određene granice to je sasvim normalno, ali u tome možete pretjerati? Taj odnos tada postaje zamršen. Prevelika ljubomora može dovesti do velikih svađa pa čak i do prekida. Ljubomore će uvijek biti, ali morate naučiti kada treba stati jer ako ste ljubomorni na svakoga tada uiopće nemate povjerenja u svog partnera.

Većina muškaraca će biti ljubomorni ako pomisle da bi njihova partnerica mogla imati seksualni odnos sa nekim drugim, neko tek običan preljub baziran samo na emocijama. Nitko ne želi da njihova partnerica ima intiman odnos sa neki drugim, to je sve stvar evolucije. Kod žena je sasvim druga priča, one su više uznemirenije emocionalnom nevjerom kada tjelesnog odnosa nije ni bilo.