Je li ta brojka toliko bitna?

Je li ta brojka toliko bitna?

Zajedno ste i njegove oči primjećuju samo vas, ali nemojte si misliti kako je svetac. Imao je on prije vas cura, možda puno, možda malo, ali budite sigurni kako su bile njegove.

Ako vas to stvarno zanima tada ga pitajte, ali o tome nije preporučljivo razgovarati. One su dio njegove prošlosti, a vi ste sadašnjost. Znajte kako oni baš i ne vole o tome pričati. Za njih su bivše cure stvar prošlosti, kako smo vam i rekli. Ne želi o njima pričati jer mu više ništa ne znače, a moguće da ni tada nisu značile. On je sada samo vaš i upravo zato ne želi spominjati druge cure jer nitko ne prijeti vašoj vezi. Saznaje o drugim curama, pogotovo ako ih poznajete, samo može narušiti vašu vezu jer postajete ljubomorni.

Što su oni radili sa bivšom curom zaista nije bitno nikome i uvjereni su kako o tome ne trebate raspravljati. To uvelike može utjecati na sadašnju vezu. Takvi razgovori uglavnom prerastaju u svađu stoga većina niti ne ispituje to pitanje.

Mnoge cure koje žele znati brojku kako bi mogle stvoriti mišljenje o njemu. Njima baš i nije svejedno ako je on imao više od 10 cura. Takvi razgovori su dosta osjetljivi stoga treba oboje biti pažljivi. On se ne zna izražavati stoga će vjerojatno izvaliti neku glupost koja bi vas mogla povrijediti, ali znajte ako vam na kraju i kaže to je zato što ste mu važni. Nemojte se poslije čuditi ako on istu stvar pita i vas, a tek tada će doći prava neugodnost. Najbolje je o takvim stvarima ne pričati. Važna je vaša veza i kakav je on prema vama, ostalo nije bitno.