Select Page

Imena i brojevi – značenje

Imena i brojevi - značenje

Lako možete izračunati što koje ime i koje slovo što znače. Svako ime odražava neke karakteristike dok je svako slovo strogo vezano uz određeni broj. Napišite svoje ime i prezime te iznad svakog slova stavite broj koji označava to slovo. Ovo su brojevi i njihova slova:

A, I, J, = 1

B, K, R =2

C, G, L, S, Ć, Č, Š, LJ =3

D, M, T, Đ, DŽ =4

E, H, N, NJ, X =5

U, V =6

O, Z, Ž =7

F, P = 8

Kada to učinite, zbrojite sve brojeve koje ste zapisali te na temelju tog zbroja ćete dobiti značenje i opis. Ukoliko ste dobili višeznamenkasti broj zbrajajte dok ne dobijete broj od 1 do 9. Nakon toga u daljnjem tekstu možete pročitati svoje karakteristike.

1 – Prema numerologiji osoba koja ima ovaj broj je jaka, ponekad čak i egoist, uvijek polazi od sebe. Ima visoku inteligenciju, predodređena je na sreću. Živahna je i uvijek si je sa svima dobra. Ima prijatelje raznih osobnosti.

2 – Radi se o darežljivoj i strastvenoj osobi. To su osjećajne osobe, sentimentalne i jako romantične.

3 – To su inteligentne osobe, produhovljene, te često kao da imaju treće čulo. Oni neke stvari znaju unaprijed, predosjete i nerijetko služe za prenošenje poruka čovječanstvu.

4 – Ovaj broj predstavlja solidarnost, obvezu, potpunu zaokupljenost osobe koja ga nosi.To su kompleksne osobe, izvrsni prijatelji, partneri, djeca, roditelji.

5 – Društvene osobe, pravi svjetski putnici. Vole slobodu, druženje, kretanje. Njima najbolje odgovara život u velikom gradu. Živahni su, veseli i znaju uživati u životu.

6 – Ovaj broj je vezan uz posao, takve osobe su sposobne, uvijek dobro pripremljene, organizirane, često inteligentne.

7 – Osobe ovog broja umjetničke su duše. Hoće li se baviti slikarstvom, glazbom ili nečim sličnim nije važno, bitno da su u umjetnosti. Definitivno se među njima kriju najveći umjetnici.

8 – Često osobe ovog broja žive drugačije, skoro drugi život. Smireni, često povučeni, svoj privatni život i misli drže za sebe, skrivaju od okoline.

9 – Oni uživaju u životu. Često su revolucionarni, posebni, drugačiji i dižu glas za reforme, za novi način života, uvijek žele promjene.