As mačeva

As mačeva

As mačeva simbolizira inovaciju, nove ideje i izazove te prevladavanje poteškoća. Dobro se organizirajte i planirajte svaki potez kako bi Vam sve skupa bilo lakše. Ovo je vrijeme promjena i truda, ali imajte na umu da ćete uskoro biti i sretni i ponosni na sve što ste postigli.

Posao – As mačeva može značiti da Vam predstoji promjena radnog mjesta.

Ljubav – Ako ste u vezi vjerojatno je da ćete mijenjati odnos temeljito, a niti prekid nije nemoguć. Samcima se smiješi nova veza.

Financije – Izgledno je da će Vas netko od prijatelja zamoliti za pozajmicu – ako posudite, morate biti spremni da taj novac više nećete dobiti natrag.

Zdravlje – Sada je pravo vrijeme da to i učinite jer imate snage othrvati se nervozi koja je normalna posljedica odvikavanja. Budite uporni.

Duhovnost – Oslobodite se ustaljenih obrazaca ponašanja i razmišljanja, otvorite se novijem pristupu kako bi mogli naprijed.

Karta okrenuta naopako – Pripazite na to koliko štetite ljudima oko sebe, a da toga niste ni svjesni. Ovakav stav mogao bi porušiti mostove u nekim odnosima do kojih Vam je stalo. Ukoliko se spremate na neki operativni zahvat dobro se informirajte tko će ga izvršiti jer As Vam poručuje da bi ta operacija mogla proći loše.